NENE HATUN İLKOKULU
NİNE HATUN MAH. AZİZİYE CAD. NENE HATUN ILKOKULU BLOK NO 65 ESENLER / İSTANBUL

VİZYON

İçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfuz ettiren, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloğa açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcileri.

MİSYON

Esenler Nene Hatun İlkokulu´nun misyonu, Atatürk ilke ve inkılâplarına, cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

İKİLİ EĞİTİM

Ders Başlama ve Bitiş

İLKOKUL BAŞLAMA SAATİ: SABAHÇI: 08:00 ÖĞLENCİ: 13:20 İLKOKUL BİTİŞ SAATİ : SABAHÇI: 12:50 ÖĞLENCİ: 18:10 ANASINIFI BAŞLAMA SAATİ: SABAHÇI: 10:00 ÖĞLENCİ: 14:30 ANASINIFI BİTİŞ SAATİ : SABAHÇI: 13:00 ÖĞLENCİ: 17:30

DOĞALGAZ

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

OKULUMUZ İSTANBUL İL MERKEZİNE (İSTANBUL VALİLİĞİ) 5 KİLOMETRE (ÖZEL ARAÇ İLE SEYEHAT MESAFESİ) İLÇE MERKEZİNE (ESENLER KAYMAKAMLIĞI) 1 KİLOMETRE (ÖZEL ARAÇ İLE SEYEHAT MESAFESİ) UZAKLIKTADIR. KAYMAKAMLIK VE ESENLER MEYDANINA YAKIN KONUMDADIR.

İSTANBUL ESENLER NENE HATUN MAHALLESİ AZİZİYE CADDESİ NO:65

1220 öğrencimiz vardır.