Okulumuz Hakkında

Nene Hatun Mah. Aziziye Cad. No 65/1 Esenler/İstanbul
 Fotoğrafı

VİZYON

İçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfuz ettiren, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloğa açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcileri.

MİSYON

Esenler Nene Hatun İlkokulu´nun misyonu, Atatürk ilke ve inkılâplarına, cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.

Öğretmen

YOK

ADSL (16 Mbit ve üzeri)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

OKULUMUZ İSTANBUL İL MERKEZİNE (İSTANBUL VALİLİĞİ) 5 KİLOMETRE (ÖZEL ARAÇ İLE SEYEHAT MESAFESİ) İLÇE MERKEZİNE (ESENLER KAYMAKAMLIĞI) 1 KİLOMETRE (ÖZEL ARAÇ İLE SEYEHAT MESAFESİ) UZAKLIKTADIR.

Yerleşim Yeri Bilgisi

İSTANBUL ESENLER NENE HATUN MAHALLESİ AYAZMA CADDESİ 136. SOKAK NO:1